วันที่ 29 สิงหาคม 2557 | 152 Views | ศูนย์วิเทศสัมพันธ์

MoA Signing between Institutional Network for Public Health and Medical Technology and the University of Philippines,Manila

On Friday August 29, 2014, atChainatnaraenthorn Meeting Room, Ministry of Public Health, Dr. Apichat Rodsom,Director of the Praboromarajchanok Institute for Health Workforce Development (PIHWD),hosted a signing ceremony for memorandum of agreement (MoA) between InstitutionalNetwork for Public Health and Medical Technology and the University ofPhilippines (UP), Manila to establish educational and research collaborations. The agreement was signed by Institutional Network forPublic Health and Medical Technology, Mr. ParoteThonkaew and Engr. Romeo R. Quizon, Dean of College of Public Health, Universityof Philippines, Manila. Top executives from PIHWD and UPM witnessing thesigning ceremony were all seven directors of Colleges of Public Health,director of Kanchanabhisek Institute of Medical and Public Health Technology, threedelegates from UPM including Dr. Ma. Socorro E Ignacio, College secretary, Dr.Vivien Fe F. Camacho, Chair of Department of Environmental and OccupationalHealth, and Prof. Maylin C. Palatino, Chair of Department of Epidemiology andBiostatistics.

UploadImageUploadImageUploadImage