Sirindhorn College of Public Health at Suphanburi conducts the international short course training on Community Health and Thai Herbal Medicine

วันที่ 19 มกราคม 2558 30 มกราคม 2558 | 138 Views | ศูนย์วิเทศสัมพันธ์

Sirindhorn College ofPublic Health at Suphan Buri, led by Dr. Parithat Charoenchang , Director,organized the international short course on Community Health and Thai HerbalMedicine for 7 delegates from Instituteof Health Science Mahammaddiyah Kudus, Republic of Indonesia. The objectives of which were sharing countryexperiences and and building knowledge and skill about teaching and learningfor health professionals.

The program has been held on 19 -30 January 2015at Sirindhorn College of Public Health at Suphanburi. The first day, Dr.Aphichat Rodsom, Director of Praboromarajchanok Institute welcomed all thedelegates and declared the opening of the program.

UploadImageUploadImageUploadImage