PBRI welcomed Bhutanese Delegates from Khesar Gyalpo University of Medical Sciences of Bhutan

วันที่ 26 มิถุนายน 2558 | 134 Views | ศูนย์วิเทศสัมพันธ์
Dr. Krisada Sawaengdee, Deputy Director was delighted to welcome Dr. Tashi  Tabgay, Director of Planning, HR and International Relations and his team from Khesar Gyalpo University of Medical Sciences of Bhutan altogether with UNFPA representative of Bhutan, Thailand and Thailand International Cooperation Agency on 26 June, 2015.

After taking a tour of colleges under the jurisdiction of PBRI, the parties discussed about the areas of further collaboration between the two institutions in short training course, collaborative research and exchange program. Expectedly, the MOU will be signed  by this year.

UploadImageUploadImageUploadImageUploadImageUploadImage